fredag 26 augusti 2011

Ny dag nya mål :)

Ca 1 dygn kvar tills ja får äta va fan ja vill :) blir nog en del gått i mån. Har funderat på en hotellfrukost på Scandic som uppstart sitta där ett par timmar och stoppa i sig goda mackor,äggröra,musli pankakor och massa annat gått dessutom en bra start på dagen :) Sen underdagen får ja se vad det blir för gått. Sen under kvällen bli de väl kanske nån resturand är lite sugen på en planka så jävla gått. En redigt gudomlig orgasm i munnen :) Så klart lite eller endel godis med senare på kvällen :P


Idag ska jag försöka hinna med så mycket som möjligt ska städa,handla,väga mig som kommer att komma ut i loggen om vikten och träna. Idag står det rygg på schemat som jag har inskrivet i huvudet. Morgon cardion gick bra dock har ja haft ont underfoten nån sträckning eller liknade i 3 dagar nu lite jobbigt antar att ja fick det när ja körde vader i veckan.


Bjuder på denna bilden från förra dieten! ska ta lite nya bilder i helgen är tanken och jämföra med dem för 2 veckor sen då dieten började. Har det hänt lite förändringar så kommer det upp lite nya bilder efter helgen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar